Een jaar onderweg! 

Lets get the party started! 

In april vier ik mijn 1-jarig bestaan van CH& - als interim recruiter - en wat een jaar is het geweest! Omdat we gek zijn op cijfers; afgelopen jaar hebben we (we.. want samen met HR & hiring managers) 89 fantastische collega's gevonden op eigen kracht! Ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat deze bedrijven in mij hebben gehad om hun zoektocht naar talenten te leiden.

Supertrots natuurlijk, maar vooral belangrijk;

Ik heb het geluk gehad om samen te werken met zeer getalenteerde kandidaten én fijne 'bedrijven'. Elke samenwerking heeft mij verder geholpen in mijn ontwikkeling als recruiter.

Ik kan niet wachten om te zien wat het komende jaar zal brengen en ik ben vastbesloten om mijzelf te blijven ontwikkelen en nog meer te groeien als recruiter, we zijn tenslotte nooit uitgeleerd 😉

Bedankt Van Halteren GroepTCR Groep, HapamKoolen Industries Solar voor het vertrouwen wat jullie geven en hebben gegeven om te helpen in jullie zoektocht naar de perfecte match. Ik ben oprecht trots dat ik onderdeel ben (en heb mogen zijn) van jullie organisatie!