Interim Recruitment

Een betrokken oplossing voor de invulling van vacatures

Als interim (corporate) recruiter voer ik recruimentwerkzaamheden uit onder uw vlag, inhouse. Het voordeel van deze werkwijze is dat er iemand de regie neemt wat betreft de uitdagingen en activiteiten op het gebied van werving en recruitment.  Van het opnemen en schrijven van de vacaturetekst, tot en met de opvolging van de sollicitaties en de uiteindelijke indiensttreding. Als de vacature lastig in te vullen is dan zullen we door middel van talent sourcing de kandidaten zelf zoeken. Om die reden zal er ook resultaat geboekt worden, waardoor operationeel alles (weer) op rolletjes loopt.  

Deze dienst is op uurbasis en is te combineren met meerdere vacatures en diensten. Ten opzichte van W&S dus voordeliger en te combineren met andere diensten. 

 • opstellen of optimaliseren van vacatureteksten 
 • beheren van jobboards (Indeed etc.)
 • selecteren en spreken van kandidaten
 • creëren van het employer brand
 • recruitmentmarketing op social media
 • ontwikkelen of implementeren van een werken-bij-site

Training

Sollicitatiegesprekken

Dit is een training voor de ambassadeurs, de hiring managers, HR, directie en of collega's.  Eigenlijk iedereen die invloed heeft op de candidate journey. Hoe beoordeel je een CV? Zonder bias. Hoe stel je de juiste vragen aan een kandidaat, zonder daarbij voorbij wettelijke regels te gaan? Na deze training weet je in ieder geval zeker dat de sollicitant met een goed gevoel de ruimte verlaat, wat weer heel belangrijk is voor je werkgeversmerk/imago. 

training of uitbesteding 

Recruitmentstrategie

Ken jij je personeelsbehoefte voor Q4 2024 al? Een goede strategie voorkomt onrust en stress in je huidige team. De werkdruk beter verdeelt en inspelen op wat komen gaat, bereid je goed voor doormiddels een strategie. Dit kan door het opstellen van de strategie uit te besteden of inzicht te krijgen hoe je een strategie opstelt en vervolgens te implementeren in je HR proces.  Zo creër je rust in je organisatie en stabiliteit in je organisatie. 

Werving & Selectie 

duidelijk overzicht van kosten

W&S, de meest bekende en gebruikte manier voor het invullen van vacatures. CH& werkt graag exclusief. Dit houdt niet in dat CH& de enige partij wil zijn die uw vacature promoot maar wel dat CH& uw bedrijfsnaam mee neemt in haar (arbeids)marketingcampagnes. Ook weet u precies wat er 'namens u' gecommuniceerd wordt. Zo loopt uw organisatie geen imagoschade op en ontstaat er geen verwarring bij de kandidaat waar hij/zij in dienst komt. 

CH& werkt met een fee van 20% van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. De kandidaat komt direct bij u in dienst en heeft dan ook meer binding met u. Wilt u liever toch gebruikmaken van een langere proefperiode? Ook dat is mogelijk, dan neemt CH& de kandidaat voorlopig op contract, dan gelden er uiteraard ook andere tarieven, deze stemmen we voorafgaand met u af. 

Detacheren of Detavast

Een flexibele oplossing 


Een flexibele oplossing die toepasbaar is voor zowel korte als langdurige periodes. CH& treedt op als de officiële werkgever, wat inhoudt dat je alleen betaalt voor de uren die echt gewerkt worden. Dit is ideaal voor situaties zoals kortlopende projecten of bij piekmomenten tijdens projecten. 

Het recruitmentspel

*Rampampam* Daar is ie dan! π—΅π—²π˜ π—Ώπ—²π—°π—Ώπ˜‚π—Άπ˜π—Ίπ—²π—»π˜π˜€π—½π—²π—Ή πŸ€›

Met een tikje humor, vleugje zelfspot en termen/tools uit ons vak. Het geeft een beetje inzicht met een knipoog naar de successen en struggles als recruiter!

Verdien geld door functies in te vullen, tools te beheren en marges te vragen aan je medespelers die gebruik maken van je geworven kandidaten ;) 

Het Recruitmentspel 

€ 29,95

 • 2-6 spelers
 • speeltijd +- 45 minuten
 • Kanskaarten en 'Eigendomskaarten'
 • UITVERKOCHT!
 • Wauw het spel is al uitverkocht! Wil jij toch een spel bestellen? Schrijf je hieronder in en krijg een seintje als het spel weer op voorraad is! 
Logo2024CH&

CH& focust zich op de bemiddeling van personeel. Samen met jouw organisatie ga ik op zoek naar de juiste oplossing op de vraag: Hoe komen wij aan gekwalificeerd personeel?

Meer informatie aanvragen

ik neem binnen 1 werkdag contact met je op! 

Contact

Overijssel
Nederland

(+31) 06 - 18827173
info@ch-and.com
www.ch-and.com